Nesbyen kommune

Min side  Kontrast   English   Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Barnehager og skoler holdes fortsatt stengt, men omsorgstilbud er åpent

Barnehager og skoler holdes fortsatt stengt, inntil videre ut påsken (13.april). Dette har regjeringen bestemt i dag.

Vi fortsetter å holde kontakt med hjemmene via ulike nettløsninger, telefon og e-post.  Elevene har ikke undervisningsfri og gis arbeidsoppgaver i form av dags- og ukeplaner, med oppfølging / hjemmeundervisning via nett. Det er viktig at foreldre følger opp undervisningen, jf. egen informasjon fra skolene.

Omsorgstilbud i barnehager og skole
Helsedirektoratet har definert en liste over samfunnets kritiske funksjoner, der kommunen skal tilby barnepass selv om statlige myndigheter samtidig har vedtatt å stenge ordinær drift av barnehagene og skolene. Begge foreldre må være definert som kritisk personell eller arbeidstaker har foreldreansvaret alene og er omfattet av en av gruppene. Oversikt over hvilke yrkesgrupper som omfattes
Også andre barn kan ha rett til plass, ta kontakt med barnehagen eller skolen ved spørsmål om dette.
Omsorgstilbudet gis til barn i barnehage, elever i 1.-4. klasse og barn med særskilte behov i 1.-7. klasse, jf. opplæringsloven § 13-7.
Barn som får plass i beredskapsbarnehage/-skole i denne perioden, må ha med mat daglig og være friske. Ved mulige symptomer på sykdom skal de holdes hjemme. Vanlige hygieneråd må følges, se her for mer informasjon. Omsorgstilbudet er gratis.

De som ønsker å benytte seg av omsorgstilbudet, må ta kontakt med:
Barnehagene v/Else Skogen Tandberg, telefon 950 43 326 eller e-post else.skogen.tandberg@nesbyen.kommune.no
Nesbyen barneskole v/Oddvar Øen, telefon 478 03 523 eller e-post oddvar.oen@nesbyen.kommune.no