Beredskapsvikarer i Helse og omsorg

Har du helsefaglig bakgrunn og mulighet til å bidra i og rundt julehøytiden? Da har vi behov for ditt bidrag.

Vi befinner oss forhåpentligvis på oppløpssiden av pandemiens verste faser, men det er behov for ekstra kraft i innspurten. Det er ønskelig at du har erfaring med arbeid innenfor helsesektoren fra tidligere, og har du helsefaglig bakgrunn er det et absolutt pluss. Nødvendig opplæring vil naturligvis bli gitt.

Omfanget er midlertidig arbeidsavtale som tilkallingsvikar i den kommende perioden, for å dekke sykefravær, samt tilpasset bemanning jf. gjeldende smittevernstiltak.

Er du interessert i å styrke helsetjenesten i Nesbyen kommune? Ta da snarlig kontakt med Servicetorget på telefon 32 06 83 00, eller send e-post til Magni Kjellesvik-Grote magni.kjellesvik-grote@nesbyen.kommune.no for å registrere deg.

Pensjonerte helsearbeidere kan ta på seg jobb, uten at dette vil påvirke pensjonen. Unntaksregel for pensjonister som innebærer at pensjonen ikke påvirkes av inntekt i denne perioden er forlenget og gjelder videre frem til 01.07.2021.

Vi setter stor pris på den innsats du kan gjøre for tjenestemottakere og -ytere i denne prøvende perioden!