Gratis deltakelse i «Sykle til jobben kampanjen»

Nesbyen kommune tilbyr alle som bor og/eller jobber i kommunen muligheten til å delta i sykle på jobben kampanjen 2020. Tar du utfordringen og blir med?

Kampanjen starter 19. mai og varer til 30. juni. Under kampanjen registrerer deltakerne ALL sin fysiske aktivitet. Det vil si at det ikke bare er sykling som teller. Rulleski, løping, fysisk arbeid, gå-turer, ridning og styrketrening er andre eksempler på poenggivende aktiviteter.

Du kan registrere aktiviteten både til/fra jobb, men også fysisk aktivitet på fritiden. Man kan delta individuelt eller som et lag på maksimalt fem personer sammen med venner eller kollegaer. Selv om du er pensjonist eller av andre grunner ikke er i jobb, kan du fortsatt delta. Dette er en aktivitetskampanje for alle!

Alle som melder seg på kampanjen og registrer aktivitet er med i trekningen av premier som blant annet sykler, turer og treningsutstyr!

Det er enkelt å bli med på kampanjen.

1. Meld deg på Sykletiljobben.no Delta med lag eller individuelt.
  2. Gjennomfør din aktivitet, få poeng.
  3. Følg med på motiverende utfordringer, vinn premier og ha det gøy!