Ny økonomisjef

Krystyna Rudkovska er ansatt som økonomisjef I Nesbyen kommune. Hun er 33 år gammel, og har både bachelor og mastergrad fra Ukraina.

I Norge har hun fått godkjent bachelorgrad i økonomi (samt et år på mastergradstudiet). Hun har også fått godkjent en bachelorgrad innen et annet fagområde.

Krystyna har hatt ansvarsfulle stillinger innen banksektoren i Ukraina før hun flyttet til Norge. Hun har videre jobbet som revisormedarbeider i BDO. Krystyna har siden 2018 vært ansatt i Nesbyen kommune som koordinator innen økonomi og administrasjon (finansiert i et samarbeid med de andre kommunene i Hallingdal).

Vår nye økonomisjef tiltrer stillingen i november, og vil også være en viktig ressurs i det regionale samarbeidet i Hallingdal.