Min side  Kontrast   English   Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Søknad om barnehageplass og SFO fra høsten 2020

Søknadsfrist 1. mars for barnehageåret 2020/2021

Barnehage

Fra og med barnehageopptaket 2020 (hovedopptak) skal søknad om barnehageplass i Nesbyen kommune gjøres via Visma Flyt Barnehages foresattportal. Dette gjelder om du søker for første gang, du søker endring av plasstype eller om du søker overføring til annen barnehage.

Dersom du skal beholde barnehageplassen slik den er i dag, så trenger du ikke søke/foreta deg noe.

Søk barnehageplass

Du kommer direkte til Visma Flyt Barnehages foresattportal og innloggingsside. Logg deg inn med elektronisk ID via ID-porten.

Søknad om barnehageplass består av flere trinn, hvor dere må legge inn informasjon.

Under andre opplysninger – i kommentarfeltet – kan dere legge inn dagvalg dersom dere søker deltidsplass (3 eller 4 dager).

Søknaden sendes elektronisk. Når søknaden er sendt, vil du motta en bekreftelse på den e-postadressen du har oppgitt i søknaden. Husk å lese informasjonshefte.

Oppstartdato for barnehageplassen er ca. 15.august 2020, og du vil få svar på søknaden innen utgangen av mars måned.

Søknadsfrist til SFO 1. mars.

Søskenmoderasjon og redusert betaling er innført!

Informasjon og søknad om SFO-plass