Sommerskolen Nesbyen

Sommeraktivitet for elever i grunnskolen

Regjeringen har gitt tilskudd til sommerskoletilbud på grunn av koronapandemien. Nesbyen kommune har fått tildelt 280.000 til ulike aktiviteter. Målet for sommerskolen er å kunne gi elevene en positiv opplevelse hvor de kan lære noe nytt både faglig og sosialt i et trygt, aktivt og sosialt læringsmiljø. De tildelte midlene må gå til nye eller utvidede aktiviteter. På noen av aktivitetene vil det være et begrenset antall deltagere.

Nesbyen kommune, i samarbeid med ulike lag og organisasjoner, tilbyr derfor gratis sommeraktiviteter til barn og unge på ulike skoletrinn (som de gikk ut av våren 2021).

Sommerskolen Nesbyen er gratis.

Gratis aktiviteter

Trinn  Tidspunkt  Aktivitet Arrangør Påmelding Frist
1.– 4. trinn

Uke 32 – hver dag kl. 12:00
(45 min.)

Kom og dans
Dans med Jimu og Anesu
Nesbyen kommune/SFO Ingen påmelding
4.– 6. trinn Mandag 28.6. – fredag 2.7.

Sommerskole ved Trytetjern (friluftsleir uten overnatting)

DnT Drammen og omegn

10. juni
4.- 6. trinn Uke 32 – hver dag kl. 09:00-15:00 Sommerlab med morsomme eksperimenter Forskerfabrikken  www.sommerlab.no Løpende opptak
7.- 10. trinn Uke 25 – hver dag Motor og action i dalen Nesbyen kommune/
Kulturavdelingen
 Mer info  15. juni
7.– 10. trinn Uke 32 – mandag til onsdag 3 dager med MORO         Nesbyen IL  Mer info

I tillegg har Nesbyen IL sin vanlige fotballskole for 1.- 7. trinn i uke 25, med deltakeravgift (kan dessverre ikke dekkes av tildelte midler).

Velkommen til sommerskolen!

Hilsen kommunalsjef Hanne Brunborg og folkehelsekoordinator Bettina L. Efjestad