Takeaway på Nesbyen bibliotek

Nesbyen bibliotek har fått tillatelse fra beredskapsgruppa i kommunen til å tilby utlån på bestilling. Nå kan vi låne ut bøker, filmer og tidsskrifter til tross for stengte dører!

Sånn fungerer det

Du tar kontakt med oss med dine ønsker. Vi lager klar en pose med bøker/filmer/tidsskrift som du kan hente utenfor biblioteket.

Kontaktinformasjon

Du kan også logge deg på biblioteket sine nettsider, søke etter hva vi har og reservere der. Vet du ikke hva du vil ha, kan du be oss finne fram noe for deg. Det er ikke åpent for lån fra andre bibliotek.

Innlevering

Vi åpner nå for innlevering, men kun i hentetiden vår:

Hentetid

Tirsdager, torsdager og lørdager 11.00-13.00

Smittevern

Tilbudet er satt i gang i samarbeid med smittevernlegen i kommunen. Biblioteket har nå vært stengt i 3 uker. Innlevert materiale blir lagt i karantene 1 uke for å være sikker på det ikke er smitte på materialet lenger. Innlevert materiale blir lagt i plastkasser som blir lukket i 1 uke. Vi legger vekt på god handhygiene ved håndtering av bøker. Av hensyn til smittevern vil bøkene bli levert deg oppe i vestibylen i lukkede poser.