Nesbyen kommune

Min side  Kontrast   English   Kart    Tekststørrelse   Kontakt oss

17. mai og korona

17. mai-programmet er klart og 17. mai-komiteen har gjort en flott jobb. De har hatt store utfordringer i år, som vi alle kjenner til, men har på tross av dette klart å lage et fint program som vi vil får gleden av å oppleve digitalt i år.
 
Beredskapsgruppa skal jobbe for best mulig sikkerhet i kommunen vår, og vi er klar over den store, viktige og gode jobben 17. mai komiteen gjør for vårt lokalsamfunn.
Vi ser det allikevel nødvendig å minne alle våre innbyggere om myndighetenes krav, om at arrangement over 50 personer ikke er tillatt.
 
Det vil derfor være veldig begrenset hvem som fysisk kan være tilstede på hvert av arrangementene denne dagen.
 
Vi ser at det for eksempel på skoleplassen ikke vil bli mulighet for andre enn foresatte til aktørene å delta. Disse må få komme pga transport av barna fra ett sted til neste.
 
Begrensningen gjelder også for arrangementet i kirka, ved de Britiske gravene, ved bautaene og på senterplassen.
 
17. mai-komiteen har lagt til rette for at alle kan delta i programmet på sosiale medier.
På facebooksiden Nesbyen nett no kan man høre alle talene og sangene (du må ikke være aktiv på facebook for å få tilgang)
Hallingdølen vil sende gudstjenesten ved Janne Merete Sukka kl. 1100 og vise innslag fra hele dalen mellom kl. 1100-1300 på www.hallingdolen.no. Du trenger ikke være abonnent for å få tilgang på 17. mai
 
Beredskapsgruppa ønsker derfor å henstille alle innbyggere om å følge 17. mai-programmet digitalt i år og ta hensyn til smittevernreglene vi har fått fra myndighetene.
 
Vi ønsker alle en fin og annerledes 17. mai.