Nesbyen kommune

Min side  Kontrast   English   Kart    Tekststørrelse   Kontakt oss

Lavvoen ved Trytetjern

I helgene og på helligdager vil kommunen låne ut lavvoen til lokal lag og foreninger som ønsker å arrangere noe i laget eller forenings regi.

Nesbyen kommune satte vinteren 2021 opp en lavvo på badeplassen oppe ved Trytetjern. Badeplassen ved Trytetjern ligger omtrent seks kilometer fra Nesbyen sentrum og har blant annet et eget servicebygg med toaletter, grillplass og volleyballbane. I lavvoen er det 30 sitteplasser og vedovn til oppvarming av lavvoen på kjølige dager.    

Lavvoen er satt opp med tanke på at barnehagene og skolene skal kunne bruke Trytetjern område året rundt. Barnehagene og skolene har derfor fortrinnsrett på bruk av lavvoen i ukedagene. I helgene og på helligdager når skolene og barnehagene er stengt, vil kommunen låne ut lavvoen til lokal lag og foreninger som ønsker å arrangere noe i laget eller forenings regi. For lån av lavvoen er det utarbeidet egne vilkår og betingelser som laget eller foreningen må sette se inn i og skrive under på. 

Utlån lavvoen på Trytetjern - vilkår og betingelser - lag & foreninger.pdf

For spørsmål og lån av lavvoen kan servicetorget i kommunen kontaktes på e-post servicetorget@nesbyen.kommune.no eller på telefon 32 06 83 00.