Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Er du ung og ønsker sommerjobb?

Utlånsbua på Nesbyen har heldigvis fått tilskudd fra Skue sparebank i år til å ansette ungdom/unge voksne i sommer.

Vi ønsker derfor å ansette to personer som kan hjelpe oss med å holde Utlånsbua åpen i sommer! Jobben er å kunne hjelpe de som kommer innom oss for å låne eller levere utstyr, rydde i hyller og. Du må være minst 15 år, være blid og hyggelig, nøyaktig og ansvarsfull.

Hvis du er litt praktisk og kan fikse småting når det trengs så er det også fint, men ikke noe krav.

Vi planlegger å ha åpent 2,5 timer 4-5 dager i uka, med minst to på jobb hver dag. Arbeidstiden avtales nærmere med dem som får tilbud om jobb. Det er fint om du skriver i søknaden hvilke uker du kan jobbe i sommerferien.

Jobben kan kombineres med sommerjobb hos Nesbyen idrettslag, så det er fint om du skriver i søknaden til oss at du også har søkt jobb der.

Vi kan tilby en trivelig arbeidsplass og god lønn. Søknad kan sendes til postmottak@nesbyen.kommune.no senest 18. mai.

Ta kontakt med oss på mobil 99696480 eller hanne.brunborg@nesbyen.kommune.no hvis du lurer på noe.

Velkommen som søker!

Sist endret: 04.05.2022