Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Gi dine innspill til omstilling av kommunen

speech-bubbles-303206_640.png

Nesbyen kommune er i en utfordrende økonomisk situasjon. Etter 2023 har vi et underskudd på 22,6 millioner kroner. Dette medfører at vi blir innmeldt i ROBEK. Et register over kommuner som er i økonomisk ubalanse eller ikke har vedtatt økonomiplanen, årsbudsjettet eller årsregnskapet innenfor de frister som gjelder. Vi jobber nå med tiltak som kan sikre et bærekraftig Nesbyen over tid, og håper du vil bidra!

Gi innspill her
Denne undersøkelsen gir deg mulighet til å påvirke de videre veivalgene som må gjøres, ved å komme med dine forslag.

Klikk på lenken nedenfor for å gi dine innspill:

Du kan også gi dine innspill ved å følge QR-koden på bildet nedenfor:

QRCode for Innbyggerundersøkelse - Nesbyen kommune.png

Svarfrist: onsdag 29. mai.

Folkemøte
Det blir også invitert til åpent møte for de som ønsker mer informasjon om situasjonen. Folkemøtet blir avholdt i kulturhuset mandag 3. juni kl. 19.00. Alle er velkomne til å delta.