Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Sykle til jobben

Nesbyen er med på Norges største aktivitetskampanje! Sykle til jobben er en årlig kampanje som arrangeres av Bedriftsidretten. Målet med kampanjen er å få flest mulig i aktivitet.

Startplakat - Bli med på norges største.jpg

Kampanjeperioden er fra 19. april til 17. juni 2022. Dette er en lavterskel, sosial, miljøvennlig, unik og morsom konkurranse. Nesbyen kommune er en gratiskommune, noe som vil si at innbyggere og bedrifter i kommunen får gratis deltakelse i kampanjen.

Under kampanjen registrerer deltakerne ALL sin fysiske aktivitet. Det vil si at det ikke bare er sykling som teller. Padling, løping, svømming, klatring, fjellturer og styrketrening er andre eksempler på poenggivende aktiviteter. Du kan registrere aktiviteten både til/fra jobb, men også fysisk aktivitet på fritiden. Man kan delta individuelt eller som et lag på maksimalt fem personer sammen med venner eller kollegaer. Selv om du er pensjonist eller av andre grunner ikke er i jobb, kan du fortsatt delta. Alle som melder seg på og registrerer aktivitet er med i trekningen av premier som blant annet sykler, turer og treningsutstyr. I år vil det også være lokale trekninger blant deltakere i Nesbyen med flotte premier!

I 2021 hadde Sykle til jobben mer enn 40.000 deltakere i hele Norge. Hvor mange blir med på en aktiv vår i 2022 når kampanjen gjennomføres for 49. gang? Hvis DU vil være med på kampanjen i år kan du melde deg på ved å klikke på linken under.

Meld deg på Sykle til jobben

Hvis du har spørsmål om kampanjen kan du ta kontakt med Bettina som er folkehelsekoordinator i kommunen.

Bettina L. Efjestad
Folkehelsekoordinator