Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Re-godkjent som trafikksikker kommune

Trygg Trafikk tok turen til Nesbyen for å gjennomføre re-godkjenningsmøte med kommunen mandag 25. september. Kommunen innfridde.

På bildet over ser man Harald Heieraas og Nina Gjervik fra Trygg Trafikk som overleverer en sjekk på 10.000 kroner til Anders Halland og Magnhild Medgard Skår i kommunen.

Nesbyen fikk gode tilbakemeldinger fra Trygg Trafikk om trafikksikkerhetsarbeidet som gjennomføres i alle sektorer i kommunen. På forhånd var det sendt ut en spørreundersøkelse til mange ansatte i kommunen som gav tilbakemelding på kommunens arbeid og fokus på trafikksikkerhet. På møtet ble status og erfaringer gjenomgått og det kom mange nyttige tilbakemeldinger som kommunen tar med i videre arbeid og strategi for trafikksikker kommune. Det var også andre tilbakemeldinger fra Trygg Trafikk på arbeidet til kommunen og hvordan man kan jobbe enda mer målrettet med trafikksikkerhet i ulike sektorer. 

For kommunes innsats og arbeid med trafikksikkerhet mottot Nesbyen kommune 10.000 kroner som skal benyttes på trafikksikkerhetsarbeid.

383882386_288213103986489_2082186077374816985_n.jpgTilstede på møtet var:

Kristoffer Rørby Ruud, konstituert kommunalsjef teknisk

Hanne Brunborg, kommunalsjef oppvekst og kultur

Kari Tovsrud Brenno, rektor Nesbyen barneskole

Berit Laugerud, hovedverneombud Nesbyen kommune

Randi Kari Rustaden, kommunalsjef helse og omsorg

Anne Kari Hanserud, styrer Briskebyen barnehage

Anders Halland, konstituert kommune

Nina Gjervik, regionleder Trygg Trafikk Viken/Buskerud

Harald Heieraas, nasjonalt ansvar for trafikksikker kommune, hovedkontoret til Trygg Trafikk

Sist endret: 26.09.2023